Astaksantīns

Astaksantīns – No mikroaļģes iegūtais antioksidants Haematococcus pluvialis, astaxanthin ir gluži kā dabas radīts dopings ādai. Tas ir 500 reižu spēcīgāks nekā E vitamīns un 800 reižu efektīvāks nekā tā sauktā šūnu degviela CoQ10. Astaksantīns ir spēcīgākais zināmais dabiskais pretnovecošanās antioksidants, kas spēj darboties cauri ādas šūnu membrānām un ietekmēt dziļos audus. Tas stimulē kolagēna veidošanos, nodrošinot labāku ādas toni, struktūru un elastību, atjauno ādas mitruma līmeni un līdzsvaru, kā arī samazina priekšlaicīgas novecošanās pazīmes un krunciņas. Aizsargā no UV starojuma un brīvajiem radikāļiem.

Furcellārija

Furcellārija, Furcellaria lumbricalis, ir spēcīgs, no Baltijas jūras sarkanajām aļģēm iegūts antioksidants. Tā aizsargā ādu no brīvajiem radikāļiem, UV starojuma un stresoriem. Tai piemīt pretiekaisuma īpašības, tā samazina sausumu un stiprina ādas dabisko aizsargbarjeru. Furcellārija mīkstina ādu šūnu līmenī un spēcina tās vielmaiņu. Divus gadus ilgajos, Berrichi uzdevumā veiktajos zinātniskajos pētījumos ir pierādījies, ka furcellārijai piemīt spēcīgas pretnovecošanās un mitrināšanas īpašības.

Retinols

Retinols ir spēcīgs taukos šķīstošs vitamīns, kas iekļūst šūnu sienā un dziļākajos ādas slāņos. Retinolu lielākoties izmanto nakts krēmos, turklāt nelielā daudzumā, jo jaunās ādas šūnas ir ļoti trauslas. Retinols paātrina ādas atjaunošanos, stimulējot mikrocirkulāciju un jaunu šūnu rašanos. Āda kļūst maigāka un stingrāka, tā iegūst vienmērīgu toni un tās mitruma līmenis līdzsvarojas. Retinols samazina novecošanās pazīmes, krunciņu veidošanos, kā arī pūtīšu vai rētu nodarīto kaitējumu.

Cacay eļļa

Cacay eļļa – Amazones ciltis izmantoja Cacay, lai dziedētu rētas un apdegumus. Cacay eļļa ir kļuvusi par vienu no vadošajām supereļļām un iemantojusi savu popularitāti daudzu skaistuma blogeru vidū. Tai piemīt spēcīgas pretnovecošanās un mitrināšanas īpašības, tā cīnās ar pūtītēm, kā arī aizkavē ķermeņa matiņu ieaugšanu. Eļļas sastāvā atrodamais A vitamīns veicina kolagēna veidošanos un ādas atjaunošanos, E vitamīns mīkstina audus un paātrina rētu dzīšanu, F vitamīns uztur ādu jauneklīgu un veicina tās dabiskās aizsargfunkcijas. Cacay eļļa mitrina un baro sausu ādu, līdzsvaro taukainu ādu, nomierina iekaisušu ādu un dziedē rētaudus.

Kukui riekstu eļļa

Kukui rieksti – Havajiešu dabīgās kosmētikas flagmanis – aizsargā ādu no saules, vēja un okeāna sāļā ūdens. A, E un F vitamīni nodrošina ādas barošanu un vitalitāti, alfa linolēnskābe un linolēnskābe rūpīgi mitrina un atjauno ādu. Kukui riekstu eļļa tiek efektīvi izmantota cīņā ar pūtītēm un rētām, nelieliem iekaisumiem, psoriāzi un ekzēmu. To izmanto arī acu krēmos, kā arī matu un ķermeņa kopšanas produktos. Kukui riekstu eļļa uzlabo ādas struktūru, elastību un mitruma līmeni. Rezultāts – veselīga, starojoša un zīdaina āda.

Avokado eļļa

Avokado eļļa ir viena no vērtīgākajām eļļām pasaulē – to izmanto ne tikai ēdiena gatavošanā. Šī eļļa izceļas ar spēju nodrošinot īpaši dziļu mitrināšanu. Tās sastāvā atrodamas vērtīgas taukskābes, piemēram omega-3, bioaktīvie vitamīni (A, D un E), lecitīns, kā arī augu sterīni. Avokado eļļa rūpējas par ādas elastību un maigumu, uzlabo kolagēna veidošanos un ādas struktūru. Eļļa aizsargā ādu no laikapstākļiem: samazina apsārtumu, sausumu un niezi. Tāpat avokado eļļa novērš psoriāzi un ekzēmu. Āda ir labi mitrināta, tās tonis ir veselīgs un dzīvīgs, krunciņas un novecošanās pazīmes nav tik pamanāmas.

Aprikožu kauliņu eļļa

Mēdz sacīt, ka aprikožu kauliņu eļļa ādai ir gluži kā zelta pieskāriens. Šī dabiskā eļļa darbojas kā modinātājs, palīdzot ādas šūnām atveseļoties un atjaunoties dabiskā veidā. Aprikožu kauliņu eļļa satur A vitamīnu – tas palīdz krēmam iesūkties ādas dziļākajos slāņos, mitrināt un barot audus no iekšpuses. Tas samazina ādas sausumu, bagātina, mitrina ādu un padara to redzami gludāku, it īpaši acu, lūpu, vaigu un kakla zonā. Labi piemērota jūtīgai ādai, jo pasargā no sausuma, ekzēmas un karinājumiem.

Hohobas eļļa

Dienvidamerikas ciltis izmantoja hohobu, lai ārstētu brūces un pietūkumu. Hohoba ir antibakteriāla un kalpo kā lielisks mitrinātājs. Bagātināta ar A, B un E vitamīniem, hohobas eļļa nomierina jūtīgu ādu un atvieglo kairinājumu: pūtītes, psoriāzi un ekzēmu. Hohoba ir spēcīgs ādas līdzsvarošanas līdzeklis: tā baro un mitrina, līdzsvarojot sebuma izstrādāšanos taukainā ādā. Taukskābes iekļūst dziļi audos un signalizē ādai, ka mitruma līmenis jau ir pietiekošs, un tālāka sebuma veidošana nav nepieciešama. Pretēji izplatītam uzskatam, atsevišķas eļļas līdzsvaro taukainu ādu un pasargā to no poru aizsprostošanās.

Aloe vera

Aloe vera, sākot no senās Ēģiptes līdz pat Indijai, ir pazīstams kā “pirmās palīdzības” augs bojātai ādai. Aloe vera ir ātrs un spēcīgs ādas šūnu dziedinātājs, kā arī dabisks antiseptisks līdzeklis brūcēm, izsitumiem un iekaisumiem. Mūsdienu dermatoloģijā ir pierādījies, ka šim augam piemīt nomierinoša iedarbība, tādēļ to izmanto, lai ārstētu saules apdegumus un ādas kairinājumus (piemēram, pēc skūšanās). Ādas kopšanas līdzekļos Aloe vera izmanto, lai stimulētu kolagēna veidošanos, kā arī novērstu grumbiņu rašanos un priekšlaicīgu novecošanos. Aloe vera mitrina pat ādas dziļākos slāņus, nepadarot to taukainu.

Glicerīns

Glicerīns ir bioloģiskas izcelsmes sastāvdaļa, ko veido dabiski tauki un augu eļļas. Pateicoties mitrinošajam efektam, glicerīns ir piemērots sausai, jūtīgai un viegli sakairināmai ādai. Glicerīnu izmanto medicīnā, lai dziedētu iekaisumus, brūces un izsitumus, kā arī lai mīkstinātu ādas audus. Tas uzlabo krēma uzsūkšanās spēju un padara vieglāku tā uzklāšanu uz ādas.

Olivem 1000

Olivem 1000 iegūst no olīveļļas. Tas palīdz uzturēt nepieciešamo BERRICHI krēmu pH līmeni, kā arī dziļi mitrina ādu. Olivem ir dabisks emulgators un biezinātājs, kas sasaista kopā visas BERRICHI dabīgo sejas krēmu sastāvdaļas.

Cetostearilspirts

Cetostearilspirts ir dabisks BERRICHI ādas kopšanas līdzekļu stabilizētājs un emulgators. Tam ir nozīmīga loma – tas kalpo kā ūdens, tauku un skābju savienotājs. Tā sastāvā atrodamas dabiskas taukskābes, kas iegūtas no kokosriekstiem un āboliem. Papildus savienošanas spējai, cetostearilspirtam piemīt arī ādu mīkstinošas īpašības.

Ecosafe

Bez konservantiem jebkura dabīgā sejas kosmētika sabojātos jau pavisam drīz pēc tās izražošanas. Ecosafe ir komplekss konservants, ko izmanto ražotāji, kuru sortimentā ietilpst dabīgi sejas krēmi, tas ir apstiprināts saskaņā ar ECOCERT dabīgās un ekoloģiskās kosmētikas standartu. Tas nozīmē, ka Ecosafe ir pēc iespējas dabiskāks un tā ražošanas process ir pārredzams, pārbaudīts un sertificēts. Ecosafe veido 1% no BERRICHI produktu sastāva, un tajā ietilpst: Benzyl Alcohol) (0,81%), Dehydroacetic Acid (0,09%), Sorbic Acid (0,04%), Benzoic Acid) (0,06%).

Ūdens

Ūdens ir viens no svarīgākajiem komponentiem cilvēka ķermenī un ādā. Tas ieņem nozīmīgu lomu ikvienas ķermeņa funkcijas nodrošināšanā un ir nepieciešams veselīgai organisma darbībai. Āda ir lielākais ķermeņa orgāns, kas sastāv no vairāk nekā 70% ūdens. Ūdens palīdz ādu saglabāt elastīgu, starojošu, jauneklīgu un veselīgu. Bez ūdens klātbūtnes nav iedomājama arī dabīgā sejas kosmētika – dabīgi sejas krēmi. Tas ieņem ievērojamu lomu arī BERRICHI sejas krēmu sastāvā: tas savieno to sastāvdaļas vienā veselumā un palīdz tām uzsūkties ādā. Mēs iesakām dienas laikā izdzert vismaz vienu litru ūdens, lai saglabātu ādas līdzsvaru.